to make a day last forever, is to capture every moment of it!

Ik ben een FINE ART fotograaf. Mijn stijl is ‘natuurlijk, licht & helder‘. Natuurlijke beelden met zachte een heldere, lichte uitstraling!

De fotograaf francis

Ik hou van buiten fotograferen, gebruik maken van het prachtige licht in alle jaargetijden op diverse mooie locaties. Maar ook in mijn studio ben ik helemaal in mijn element!

Bij mij boek je een spontane fotoshoot, geen vast geregisseerde of statige beelden. Spelen met het moment en genieten van elkaar en de omgeving.

Ik maak tijdens mijn shoots gebruik van mijn ‘moment design & show me your you’ technieken. Dat betekent dat je bijna niet meer in de gaten hebt dat het om een fotoshoot gaat en je zult je op je gemak voelen. Dan ontstaan de spontane situaties en de mooiste beelden.

Een trouwfoto, een portretfoto van jezelf, jullie gezin, je familie of kinderen is een klein (of groot) kunstwerkje aan de muur van je huis. Iedere keer als je naar de foto’s kijkt brengt de herinnering je terug naar dat mooie moment…

Graag tot ziens!

Liefs,

Fran

We hebben vier kinderen, Rogér en ik. En we wonen op een boerderij vlakbij luchthaven Lelystad.

Onze boerderij is biologisch en wij verbouwen velen soorten groenten!

Druk is het bij ons altijd wel met vier kids en een boerderij! Maar ik maak graag tijd voor mijn fotografie opdrachten. Dat is mijn passie!

Of het nu een bruiloft is of een portret. Een fotoshoot met een gezin of een profielfoto, het geeft mij allemaal heel veel lol en plezier!

Ik vind het heerlijk om een gezellige en ontspannen sfeer te creëren zodat de klant al snel niet echt meer in de gaten heeft dat er een camera op hen is gericht.

Het zijn technieken die ik heb aangeleerd om je op je gemak te laten zijn. Zo worden de beelden spontaan en niet geregisseerd. Daar hou ik van, spontaniteit!

Wil je nog meer weten? Stuur mij dan een mailtje en je hoort snel van mij!

Elke dag genieten!

Volg mij hier op Instagram!

%d bloggers liken dit: