Portret

Portretfotografie


Boek een fotoshoot voor jou en/of je gezin, buiten op een mooie locatie

Wil je graag mooie foto’s van jullie kindjes aan de muur, heb je een LinkedIn foto nodig foto?

Het kan allemaal! Neem vrijblijvend contact met mij op.

Hoe werkt een fotoshoot?

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, gaan we samen in overleg voor een datum en de exacte invulling van de fotoshoot. Gaan we deze binnen (in mijn studio) doen of gaan we buiten op een locatie. Deze locatie gaan we samen afstemming. Misschien heb je zelf al een idee waar je graag foto’s wilt maken of anders heb ik ook leuke locaties voor handen. Ook bespreken we jou/jullie wensen voor de fotoshoot, hoeveel personen etc.

Professionele fotograaf

Soms informerenklanten bij mij naar de totstandkoming van de kosten voor een fotoshoot. Eigenlijk is dit eenvoudig uit te leggen. Ik ben een professionele fotograaf met professionele apparatuur. Je boekt een fotoshoot van ca. 2 uur, maar daarna ga ik er thuis nog mee aan de slag. Álle foto’s worden 1 voor 1 door mij bekeken en professioneel bewerkt, zodat jij zo veel mogelijk foto’s hebt om voor altijd te kunnen bewaren!

Géén minimum aantal foto’s

Vaak zie je dat je bij een fotoshoot gebonden bent aan een minimum aantal foto’s en mocht je er meer willen, aanzienlijk moet bij betalen. Dat is bij een fotoshoot bij mij niet het geval. Na afloop van de fotoshoot bekijk ik de foto’s, maak een selectie van alle mooie foto’s en vervolgens bewerk ik deze selctie. Of dat er nu 25, 50 of 100 zijn, dat maakt bij mij niet uit. Je krijgt ze allemaal!

Een fotoshoot mét album

Het gróte voordeel van een fotoshoot mét album is dat je zowel een professionele fotoshoot hebt, maar ook een professioneel album! Tegenwoordig zijn er zo veel aanbieders die claimen de mooiste fotoboeken (voor weinig) te kunnen maken. Echter de realiteit is dat de kwaliteit van de prints heel erg te wensen overlaat. Kleuren zijn niet echt, spiegelende bladzijdes en de houdbaarheid van dergelijke albums is ook niet best. Vandaar dat ik alleen werk met een prachtig Nederlands bedrijf met mooie boeken en prachtige prints. Dan krijg je de beste bewaarbare print is een mooi boek!

Extra opties voor het fotoalbum

Je kan het zo uitgebreid maken als je wilt! Indien je een fotshoot boekt met een album krijg je een prachtig linnen album van 20 x 20 cm met witte schutbladen. Er zijn 10 spreads (is 20 pagina’s) inclusief. Uiteraard mag je van alles toevoegen/uitbreiden aan dit album. Leer in plaats van linnen, meer spreads of een groter formaat zoals bijvoorbeeld 25 x 25 cm of 30 x 30 cm. Misschien wil je twee mini ouder albums erbij, het kan worden bijgeboekt.

Korting op een 2e fotoshoot!

Boek je binnen 6 maanden een 2e fotoshoot? Of verwijs je een vriend(in), familie, collega naar mij en boekt die een fotoshoot, krijg jij een kortingsbon van 20% van mij! Je mag de bon weggeven of zelf gebruiken voor je eigen fotoshoot. Altijd leuk om nóg meer herinneringen te maken! En boek je bij mij een bruiloft, krijg je 50% korting op een Love Shoot!


  • Wat zijn ze bruiloftfoto’s gaaf! Zoó blij met jou! Enorm bedankt.

    Bianca & Gerard, bruidsfotografie
  • De foto’s zijn super mooi geworden! Dank je wel :))

    Anita, newborn shoot
  • Wat véél foto’s! Ze zijn echt TOP!

    Shaquille, portretfotografie